Elektrisk installasjon

Vi tilbyr og utfører alt innen elektroinstallasjoner. Vi jobber hovedsakelig med prosjekter som innebærer installasjon i leiligheter, hus, og små næringsbygg. I tillegg tar vi på oss service og reparasjon på alle typer oppdrag. Vi har lang erfaring fra planlegging og prosjektering av store og små nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Sikringsskap

Vi har god kompetanse og lang erfaring med montering og oppgradering av sikringsskap i bolig og næringsbygg. Det er viktig å ha et oppdatert sikringsskap for å unngå ulykker forårsaket av feil og utslitte komponenter. Nesten halvparten av alle branner har sin opprinnelse i det elektriske anlegget.

Om sikringene går ofte og er varme å ta på, bør du vurdere å bytte til moderne standard som sørger for at anlegget blir mindre brannfarlig. Eldre sikringsskap er ikke bygget for størrelsen på
og antallet elektriske apparater vi har i våre boliger i dag, og trenger ofte flere kurser for å være trygt og driftssikkert.

Elbil lading

Vi ser stadig flere elbiler på norske veier. Godt over halvparten av alle elbil-eiere lader elbilen hjemme med vanlig stikkontakt. Denne formen lading er en potensiell brannfare hvor de fleste
elbil-eiere ikke tenker over. I tillegg er det mange som ikke er klar over at du som elbileier er lovpålagt å ha en forskriftsmessig godkjent kontakt for lading av elbil.

For å redusere faren for overbelastning, varmgang og brann, samt redusere ladetiden betraktelig er det anbefalt at det installeres lade stasjon for elbilen. Vi tilbyr en trygg og effektiv ladeløsning for din elbil tilpasset ditt elektriske anlegg og elbilen du eier.

Smarthus

Med en smarthus-løsning fra oss vil du kunne styre alle elektriske utstyr i hele huset ditt ved hjelp av en app. Denne løsningen kontrollerer blant annet varme, belysning, solskjerming, elektriske apparater og mye mer. Alt kan stilles inn slik at det skjer automatisk, eller overstyres manuelt via en app eller konsoll. Ta kontakt med oss for å få en full oversikt.

El – Kontroll

Det anbefales gjennomgang av det elektriske anlegget i boligen hvert 5. år. Det for å avsløre eventuelle feil eller mangler som kan være farlige. Dette er spesielt viktig på eldre elektriske anlegg. Under kontroll er det viktig med tilgang til hele boligen, og det kan derfor være lurt å være hjemme når vi er på besøk.

Gjør ditt hjem tryggere, la oss utføre EL-kontroll av ditt hjem.

Baderom

Har du planer om å pusse opp eller bygge nytt bad, så bør du kontakte en elektriker så tidlig som mulig i prosessen for å sikre at resultatet av det nye baderommet ditt blir som forventet.
Da vil du få hjelp til å se løsninger du kanskje ikke hadde tenkt på selv. Når du skal gjøre endringer eller bygge nytt baderom, bør du legge en god plan for hvor de forskjellige tingene ønskes å plasseres. Det elektriske anlegget legges opp slik at hele baderommet blir funksjonelt.

Vi har lang erfaring med installasjon på baderom, og vi hjelper med smarte tips og lure løsninger slik at ditt nye bad blir bedre enn forventet

Kjøkken

De fleste kursene i en bolig er plassert i kjøkkenet som vil si at belastningen er størst der. Der er det mange forskjellige apparater som trekker mye strøm. Mange eldre kjøkken har et kursopplegg som ikke er beregnet på de moderne apparatene vi bruker i dag.

Dermed bør du kontakte en elektriker så tidlig som mulig i prosessen for å sikre at resultatet blir som forventet. Da slipper du å legge synlige kabler på utsiden av veggen etter ferdigstilling av kjøkkenet.

Tilsynsrapport

Har du fått tilsynsrapport på ditt elektriske anlegg? Det lokale elektrisitetstilsynet (DLE) har som oppgave å redusere antall skader og ulykker ved å kontrollere elektriske anlegg. Etter utført el-kontroll mottar du en rapport om ditt elektriske anleggs feil og mangler, og en frist for når reparasjonene må utføres dersom de avdekker feil. Vi har lang erfaring og gode rutiner for utbedring av tilsynsrapporter. Etter utbedring av disse sendes det melding til el-tilsynet om at anlegget er forbedret hvor du vil motta en bekreftelse fra dem at saken er avsluttet.


Du kan trygt ta kontakt med oss, vi hjelper deg med nødvendige tiltak og dokumentasjon til
tilsynsmyndighetene.

Porttelefoner

Vi leverer porttelefonanlegg til store eller små borettslag og sameier.

Elektrikervakt 24/7

Er du uheldig og trenger elektriker umiddelbart, vi er tilgjengelig for deg døgnet rundt hele året
selv utenfor vår ordinær arbeidstid.